Selecteer een pagina

SAMENWERKEN

Waarom met ons samenwerken

Gratis bezorgen

Binnen 24 uur geleverd

Onze afhaalpunten

Gorinchem – Rotterdam Groningen – Parijs Albufeira (Portugal)

 

Scherpe prijzen

Rechtstreeks van de bron

Zuiver lachgas

Geanalyseerd gas en Europees gekeurde tanks.

Frequent Asked Questions

Wat zijn de voordelen van Xpertgas?
Bij XpertGas geloven we in partnerschappen. Als grootleverancier garanderen wij onze partners naast kwaliteit en veiligheid vooral ook continuïteit en een goede marge. Onze voorraad en capaciteit maakt het mogelijk alle volumes tot 1000 kg binnen 24 uur door heel Nederland te leveren. Vanzelfsprekend leveren wij alleen aan een selectief partnernetwerk en nooit rechtstreek aan consumenten.
Wat is lachgas?
Lachgas is een geur- en kleurloos gas en is afgekort door de scheikundige naam N2O. Het gas wordt voor verschillende toepassingen gebruikt. Ons gas is geschikt voor industriële doeleinden, voor de voedselindustrie en voor het tegenwoordig opkomende recreatief gebruik.
Hoe wordt de kwaliteit gegarandeerd?
U bent bij ons verzekerd van het best lachgas dat er te verkrijgen is. Wij laten het per batch analyseren, zodat we zeker zijn van de kwaliteit van het gas. Uiteraard kunt u de testrapporten hiervan inzien.
Welke leveringsvormen zijn er?
Bij ons kunt op verschillende manieren gas afnemen. De standaard manier is dat u uw tanks omwisselt voor volle tanks. Zo betaalt u alleen voor het gas en hoeft u niet te wachten tot de ingeleverde tanks zijn gevuld. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons tanks te kopen. U kunt deze dan kant-en-klaar aanschaffen of waardoor u extra voordelig uitkomt. Als u gepersonaliseerde tanks heeft, is het uiteraard ook mogelijk om uw eigen tanks te laten vullen. Hiervoor vragen we u wel een heel krat te vullen. Het totaal aantal kilo’s gas komt dan op rond de 200 uit. We kunnen dit snel voor u vullen. Binnen 5 dagen hebt u dit alweer gevuld terug.
Wat zijn de levertijden?
Bij afname van 50 kg of meer leveren wij door heel Nederland gratis. Binnen de randstad zit u dan aan een levertijd van 24 uur. In het zuiden, noorden en oosten zit u aan een max. levertijd van 3 werkdagen.
Welk type cilinders zijn er beschikbaar?
Bij XpertGas vindt u de beste tanks van alle soorten en maten tegen de scherpste prijzen. Al onze tanks zijn Europees gekeurd en zijn voorzien van de juiste kleurcodes, een hendel en gevaren etiketten. We hebben tanks van 2,7 liter (voor 2 kg lachgas) tot en met 50 liter (voor 37,5 kg lachgas)

Wij zoeken Europese partners, sluit je nu aan!

België,

Duitsland

Frankrijk

 

Maandag – zaterdag : 08.00 – 20.00 uur

Zondag : Op afspraak

 Vaart 2, 4206 CE Gorinchem

Nederland

LACHGAS VAN DE BRON

Bel of mail met onze

× How can I help you? Available from 08:00 to 18:00