Selecteer een pagina

over ons

 

Experts met hoofdletter “X”

Onze Ambitie

Met de verschillende toepassingen van lachgas in de industriële en recreatieve sector is specialisme een noodzaak. U bent goed in het bedienen van uw klanten. Wij zijn goed in het leveren van bulkproductie op een veilige en verantwoorde manier. Daarvoor zijn we partners en werken we samen aan de beste lachgas producten voor uw klant.

Onze kernwaardes

Lachgas leveren is meer dan afvullen van grootte naar kleinere eenheden. Allereerst is de kwaliteit van het lachgas bepalend voor de tevredenheid van uw klanten. Daarnaast dienen wij onze verantwoordelijkheid te nemen in een transparante en relevante voorlichting van lachgas (vooral in de recreatieve sector). Wij bieden onze klanten continuïteit, zodat uw klanten ook op u kunnen rekenen.

Gas(t)College

Bij XpertGas vinden wij het erg belangrijk dat er zorgvuldig met gas wordt omgegaan. Veilige opslag en vervoer staat bij ons hoog in het vaandel, ook voor onze partners. Daarom bieden wij de partners met wie wij werken gratis trainingen aan om alle belangrijke zaken rondom de opslag en vervoer over te brengen. Ieder week geven wij een zogenaamd Gas(t)College. De cursus duurt slecht 2 uurtjes en na afloop bent u van alle gevaren die bij het vervoer en opslag komen kijken op de hoogte. Uiteraard krijgt u een XpertGas-Certificaat, zodat u een bewijs van deelneming heeft, mocht u door de politie worden aangehouden.

Lachgas in theorie

Veilig gebruik, opslag en vervoer

Wetgeving en Code of Conduct

Communicatie met klanten en omgeving

LACHGAS VAN DE BRON

Bel of mail met onze

× How can I help you? Available from 08:00 to 18:00