Selecteer een pagina

Services

 

Bij XpertGas inkopen  

Omdat we met een gevaarlijke stof te maken hebben stelt de industrie enkele eisen aan leveranciers en afnemers van lachgas:

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven. U moet dan ook ingeschreven staan bij de kamer van koophandel en beschikken over een btw-nummer.

U dient in het bezit te zijn van een Bewustwordings-certificaat (van ons of een andere instantie). Zie ook Gas(t)College

Wanneer u bij ons afneemt, dient de lading volgens de richtlijnen van het “ADR” vervoerd te worden.

Leveren

Bij een gasafname vanaf 50kg leveren we ook gratis op de door u gewenst locatie door heel Nederland. Geef uw bestelling door en de volgende dag komt er een chauffeur langs met de door uw gewenste cilinders. De lege cilinders nemen we dan ook uiteraard weer mee.

Ophaalpunten

Bij XpertGas zit er altijd wel een ophaalpunt in de buurt. Door onze landelijke dekking bent u altijd binnen 1,5 uur rijden door heel Nederland bij een van onze locaties. Geef uw bestelling de dag van tevoren door dan zorgen wij ervoor dat het allemaal netjes klaar staat om opgehaald te worden.

Ruilen

Bij Xpertgas ruilt u razendsnel uw lege cilinders om voor volle. Wij beschikken over een grote werkvoorraad cilinders waardoor wij altijd genoeg cilinders op voorraad hebben. U komt dus langs met uw lege cilinders, retourneert deze aan ons en krijgt daar direct volle voor terug. Zo hoeft u niet te wachten tot ze gevuld zijn en hoeft u alleen het gas af te rekenen.

Eigen cilinders bijvullen

Heeft u gepersonaliseerde tanks dan kunt u die natuurlijk door onze Xperts laten afvullen. Zo behoudt u uw eigen tanks en gaan die niet onze roulatie in.

Kant-en-klare cilinders

Heeft nu nog geen cilinders? Geen probleem. Bij XpertGas schaft u voordelig uw cilinders aan. Wilt u ze gelijk gevuld hebben ga dan voor de kant-en-klare optie. U krijgt dan een mooie combinatieprijs voor de cilinder met het gas erbij.

LACHGAS VAN DE BRON

Bel of mail met onze

× How can I help you? Available from 08:00 to 18:00